УЕБ-ДИЗАЙН ПРОЕКТ

Обновено и по-ефективно онлайн присъствие за повече разпознаваемост и нови клиенти за ЦПО "Royal" - Варна

Обучителен център „Royal“ предлага специални адаптирани програми на обучение за всяка професия в областта на естетиката по специалностите: фризьор, козметик, масажист, маникюрист-педикюрист, перманентен грим, микроблейдинг и други.

Клиент
ЦПО “Royal” – Варна
Дата
Февруари, 2018
Услуги
UI/UX дизайн, още
Платформа
WordPress
Уеб сайт
kursoveroyal.bg
"При първоначалният разговор разбрах, че Пламен е отговорен и приема всяка работа присърце. Задълбочените познания, опита в сферата, креативното мислене и не на последно място съобразяването с желанията на клиента, направихме удобен и функционален фирмен уеб сайт, за който съм много благодарна на Пламен."
Радост Янкова
Управител, Обучителен център "Royal"

Проектът отблизо.

Мокъп дизайн на начална страница за ЦПО Роял Варна - Портфолио проект - Project Yordanov - Уеб-дизайн услуги
Начална страница
Мокъп дизайн на страница за ЦПО Роял Варна - Портфолио проект - Project Yordanov - Уеб-дизайн услуги
Страница 'За Елмона'
Мокъп дизайн на страница за курс ЦПО Роял Варна - Портфолио проект - Project Yordanov - Уеб-дизайн услуги
Страница на курс

Цел на проекта.

Основната цел на този проект бе да създадем по-ефективно представяне на услугите, които обучителен център “Royal” предлага. Това би позволило по-голяма част от потенциалните клиенти да бъдат заинтересовани.

Още със започването на този проект, нашата основна цел бе да разберем каква всъщност е ситуацията до момента и какво можем да използваме за подобренията на сайта.

Обучителен център “Royal” разполагаше с изключително модерна база и оборудване, сертификати и лицензи, както и множество позитивни отзиви в техните социални мрежи.

Използвахме това, за да създадем един добре структуриран уебсайт откъм нужна информация, която потребителят би искал да намери, както на страницата на отделните курсове, така и на всяко друго място из уебсайта.

Уникални проблеми за разрешаване.

Обновяване и модернизиране на дизайна

Изграждане на уеб страници - Какво включват уеб-дизайн услугите - Уеб-дизайн услуги във Велико Търново - Project Yordanov

Систематизиране на информацията

По-бързо и лесно навигиране

Интегриране на мобилна адаптивност

Обновяване и модернизиране на дизайна

Изграждане на уеб страници - Какво включват уеб-дизайн услугите - Уеб-дизайн услуги във Велико Търново - Project Yordanov

Систематизиране на информацията

По-бързо и лесно навигиране

Интегриране на мобилна адаптивност

Извършени услуги

Платформа

Сподели проекта
Имате идея за проект?

Решения, които приложихме.

Ето стъпките, които изпълнихме, за да завършим този проект:

Анализ на аудиторията

Направихме проучване както на конкуренцията, като каква визия и функционалности използват, каква информация имат налична, както и колко добре се справят в резултатите от локално търсене. Използвахме тази информация, за да създадем по-добър подход, който да позволи по-ефективно присъствие в Google и по-доволен потенциален клиент.

Систематизиране на информацията

Групирахме информация индивидуални секции, които да присъстват на всяка страница. Секция с контакти добавихме в края на всяка страница, за да стимулираме повече обаждания и изпратени запитвания от потребители, които се интересуват от услугите.

Структурирахме подадената информация и снимков материал на страницата на всеки отделен курс, така че тя да е лесно сканируема и лесно четима за всеки. Това са малки, но значими фактори, които влияят върху крайното впечатление у всеки потребител.

Интегриране на мобилна адаптивност

Интегрирахме мобилна адаптивност, която да позволя на всеки потребител да използва уебсайта от своя телефон. Това би стимулирало допълнително класирането на уебсайта в резултатите от Google и би увеличило броя на изпратени запитвания или получени обаждания от уебсайта.

Конфигуриране на On-page & Off-page SEO

SEO е основен фактор за по-ефективното онлайн присъствие на всеки бизнес в своя град или област.

След като направихме анализ на аудиторията, установихме конректни ключиви думи, които можем да използвам в нашето съдържание, така че потребителят и Google лесно да разбират за какво е то.

Синхронизирахме NAP (Name, Address, Phone) информацията във всички социални профили и добавихме уебсайта в Google Search Console.

Искате да се свържете с мен?

Запитване за уеб-дизайн услуги.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите своето запитване. Очаквам с нетърпение да науча повече за вас, вашата организация и как мога да ви помогна да постигнете още по-голям успех. 

Очаквайте обратна връзка от мен до само няколко часа.

Не искате да чакате?

Позвънете ми директно, за да обсъдим заедно детайлите по Вашия проект.
Социални мрежи
Scroll to Top