УЕБ-ДИЗАЙН ПРОЕКТ

Нов уебсайт за по-ефективно онлайн присъствие за вили "Елмона"

Вили „Елмона“ се намират в тих район на курортен комплекс Камчия, сред букова и дъбова гора, на 5-7 минути разстояние от плажната ивица и бреговете на Черно море.

Уебсайта, който използваха, имаше нужда от широка гама подобрения, за да може да постигнем по-добра визия, по-ефективно представяне на бизнеса онлайн, и по-достъпно присъствие в интернет за неговите потенциални клиенти.

Клиент
Вили “Елмона”
Дата
Май, 2019
Услуги
UI/UX дизайн, още
Платформа
WordPress
Уеб сайт
elmona.bg
mockup-design-elmona-villas-project-yordanov-portfolio-piece
"Вниманието към детайлите е нещото, което отличава Пламен. Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше. Пламен ни консултираше с полезни съвети през цялото време и дори направи допълнителни проучвания, специфични за проекта, за да подобрим бизнеса. Също така смятам, че предаването на уебсайта бе изключително полезно и ясно."
Ophelia Mc’Leod
Вили за гости "Елмона"

Проектът отблизо.

Home-Elmona
Начална страница
About-Elmona
Страница 'За Елмона'
Rates-Booking-Elmona
Страница на цени и резервация

Цел на проекта.

В началото на този проект, както и при всички останали, започнахме с анализ на текущата ситуация. Ето и каква беше тя:

  • Вили „Елмона“ имаха вече уебсайт, но неговата визия не изглеждаше по професионален начин, за да привлича нови клиенти.
  • Информацията в интернет за тях беше оскъдна и единствено техните места в Booking.com им помагаха да излизат измежду първите места на търсене в Google.
  • Уебсайта, който използваха далеч не беше оптимизиран за мобилни устройства, което означаваше, че голям процент от хората се затрудняваха с намирането на информация или контакти с „Елмона“.

Така обобщен анализа, нашите основни цели изглеждаха повече от ясни, а именно:

  • Да създадем нова, обновена визия, което по атрактивен и професионален начин да предоставя нужната информация, която всеки потенциален клиент би искал да намери.
  • Да интегрираме мобилна версия, която ще позволява на всеки потребител, независимо от устройството, което използва, да намери повече информация за „Елмона“, като това ще доведе до повече нови клиенти.
  • Да добавим необходимите SEO параметри, които да създадат една стабилна основа за класиране на уебсайта в Google за ключови думи.

Уникални проблеми за разрешаване.

Опростяване на потребителския интерфейс

Обновяване и модернизиране на дизайна

Систематизиране на информацията

По-бързо и лесно навигиране

Интегриране на мобилна адаптивност

Добавяне на On-Page & Off-Page SEO параметри

Опростяване на потребителския интерфейс

Обновяване и модернизиране на дизайна

Систематизиране на информацията

По-бързо и лесно навигиране

Интегриране на мобилна адаптивност

Добавяне на On-Page & Off-Page SEO параметри

Извършени услуги

Платформа

Сподели проекта
Имате идея за проект?

Решения, които приложихме.

Ето стъпките, които изпълнихме, за да завършим този проект:

Създаване на макет на оформлението с Figma.

Създаването на предварителния изглед за потребителски интерфейс, или просто казано "визия на сайта", ни позволи по-ефективно да разберем основните секции, които трябва да добавим, за да структурираме информацията по атрактивен начин.

Анализ на аудиторията

Анализът на аудиторията ни позволи да разберем каква информация очаква един потребител на намери когато попадне на уебсайта. От тази стъпка разбрахме, че е добре уебсайта да има секция за отзиви, галерия, начини на резервация, както и описание на различните вили.

Конфигурация на WordPress

В тази стъпка избрахме темата, която ще използваме, и добавихме всички нужни разширения, които биха ни помогнали, за да изградим добро SEO и наблегнем върху лесното намиране на информация.

Систематизиране на информацията

За да направим информацията лесна за намиране, създадохме отделни секции, под формата на модули, които да присъстват на почти всяка страница в уебсайта. Тези модули включваха: Галерия, Отзиви, Начини на резервация, и форма за контакти.

По този начин можехме да сме сигурни, че на която и страница да попадне един потребител, той винаги ще намери това, за което е дошъл. Всичко това увеличава процента на реализация, или броя на нови клиенти.

Интегриране на мобилна адаптивност

Липсата на мобилна адаптивност е често срещан проблем с много от уебсайтовете в днешно време. Това може да доведе до спад в класирането в Google и голям процент на отпадане от нови потребители, щом за първи път посетят уебсайта.

Решихме лесно този проблем с използването на WordPress и мобилно оптимизирана тема.

Конфигуриране на On-page & Off-page SEO

В тази стъпка добавихме и настройхме допълнителните параметри заложени в добрите практики на Google за ефективно намиране на уебсайта в резултатите от търсене.

По-конкретно, добавихме нужните ключови думи и оптимизирахме съдържанието за тях; свързахме уебсайта с съответстващите директории, където той присъства като социални мрежи, Booking.com, TripAdvisor и други.

Какви са постигнатите резултати?

Имате въпроси? Ще се радвам да отговоря на тях и да Ви бъда полезен. Свържете се с мен за безплатна консултация.

Искате да се свържете с мен?

Запитване за уеб-дизайн услуги.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите своето запитване. Очаквам с нетърпение да науча повече за вас, вашата организация и как мога да ви помогна да постигнете още по-голям успех. 

Очаквайте обратна връзка от мен до само няколко часа.

Не искате да чакате?

Позвънете ми директно, за да обсъдим заедно детайлите по Вашия проект.
Социални мрежи
Scroll to Top