УСЛУГИ

Изработка на онлайн магазин: продавайте повече онлайн

Продавайте лесно своите продукти в цялата страна с професионално изграден онлайн магазин. Услугите за изработка на онлайн магазин от Project Yordanov ще помогнат на Вашия бизнес да продава повече онлайн и да привличате нови клиенти.

Начало / Изработка на онлайн магазин

Какво включват услугите за
изработка на онлайн магазин?

Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин?

С повече от 200,000 лв. генерирани от онлайн магазини изградени от нас, оставаме верни на философията, че ефективните решения за онлайн магазин съчетават страхотен дизайн, стабилна технология и интегриран уеб маркетинг.
Впечатляващ външен вид - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Впечатляващ външен вид

Създайте правилното първо впечатление на Вашите потребители с професионално изглеждащ онлайн магазин, който напълно подхожда на Вашата марка.

Лесно управление - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Лесно управление

Вашият онлайн магазин ще бъде невероятно лесен и удобен за управление, както от настолен компютър, така и от мобилен телефон.

Разширени функционалности - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Разширени функционалности

Разполагайте с всичко нужно, за да може Вашият онлайн магазин да се развива - лесно управление на инвентар, доставки, плащания и още!

Мобилна версия и дизайн - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Достъпна мобилна версия

Вашият онлайн магазин ще изглежда и функционира безупречно на всеки вид устройство, така че Вашите клиенти лесно да могат да пазаруват.

Интегрирани куриерски услуги - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Интегрирани куриерски модули

С интегрираните куриерски модули на Econt и Speedy ще можете лесно да генерирате автоматично товарителница по време на поръчката.

Защитени онлайн плащания - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Защитени онлайн плащания

Бъдете сигурни в защитата на онлайн плащанията през Вашия онлайн магазин, чрез използването на защитена връзка и SSL сертификат.

Възможност за маркетинг модулу - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Възможност за маркетинг модули

Имейл маркетинг, интеграция с Facebook и Instagram Shop, и други маркетинг модули за покачване на Вашите продажби.

Оптимизация за търсене от Google - SEO - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Оптимизиран за SEO

За да може повече хора да намират продуктите ви онлайн, Вашият онлайн магазин ще бъде разработен според утвърдените най-добри практики от Google.

Портфолио от онлайн магазини

Може все още да не сме се срещали, но е възможно да сте попадали на част от моята работа. По-долу ще откриете някои от много добрите примери за завършените от мен проекти. Кликнете на някои от тях, за да видите повече.

Стимулирайте повече продажби с професионални услуги за изработка на онлайн магазин

Електронната търговия е конкурентен пазар, поради което услугите за дизайн и разработка на онлайн магазин от Project Yordanov гарантират вашата солидна основа за успех.

Независимо от опита, който сте имали досега с онлайн търговията, можем да ви посъветваме кое решение ще отговаря най-добре на вашия бюджет.

За малки и средни магазини обикновено препоръчваме използването на WooCommerce, заради своите минимални начални разходи, леснота на използване и богатата гама от функционалности.

Стимулирайте повече продажби с професионални услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Какво ще получите.

Какво ще струва.

Започва от 800 лв.

Цената е на проект и варира. Разходите за платформа, хостинг на уебсайтове и лицензи за софтуер не са включени.

"Вече повече от 1 година работя с Пламен. Много съм доволен от работата му. Той е в състояние да помогне с различни задачи за разработка, свързани с WooCommerce и Shopify. Има добро око за дизайн, решава проблеми и непрекъснато се стреми да се подобри и да ви помогне да развиете бизнеса си. Ако искате някой, който ще приложи критично мислене и ще реши вашите проблеми с WooCommerce и Shopify, препоръчвам да наемете Plamen."
Ерослав Георгиев
CEO, Wolf Media Digital

Безплатна консултация

Обадете се или изпратете запитване за безплатна консултация по Вашия проект.

Какво можете да очаквате от услугите за изработка на онлайн магазин?

Изграждаме уебсайтове за електронна търговия, използвайки технологиите на WordPress и WooCommerce. От управление на продукти до обработка на плащания, ние гарантираме, че вашият уебсайт за електронна търговия предлага безпроблемно използване от потребителя и лесен за управление административен панел.

Атрактивен дизайн

Вашият онлайн магазин ще отговаря напълно на стила и начина на изразяване на Вашата марка и бизнес.

По този начин ще сте сигурни, че всеки път, когато нов потребител Ви намери в интернет, той ще остане с добро впечатление от качеството на продуктите, които предлагате.

Атрактивен дизайн - Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov
Богата функционалност - Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Богата функционалност

Ще можете да разполагате с всички нужни функционалности, за да може лесно и ефективено да развивате своята дейност в цяла България и дори чужбина.

Всичките включени функционалности за доставки, плащания, леснота на използване са предимство не само за вас, но и за вашите потребители.

Лесно и удобно управление

Управлявайте лесно своите продукти – от съдържание, цени и инвентар до създаването на отстъпки и промоции, само с няколко клика.

Можете да разчитате, че WooCoommerce ще се справи безпроблемно, независимо от големината на Вашия онлайн магазин. 

Лесно и удобно използване- Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov
Интеграция с доставчици - Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Интеграция с доставчици и различни методи на плащане

Вече няма да Ви се налага да се притеснявате дали Вашите пратки ще бъдат навреме изпратени.

Лесната интеграция между Вашия онлайн магазин и доставчици като Econt и Speedy осигурява бързина и удобство както за вашите клиенти, така и за вас.

Сигурност и защита

Осигурете спокойствие за клиентите си, че всички техни поръчки биват защитени от интегриран SSL сертификат и защитена онлайн връзка.

Вашият онлайн магазин ще може безпроблемно да приема поръчки, както с наложен платеж и банков превод, така и с кредитни и дебитни карти през Stripe, PayPal или Paysera.

Сигурност и защита - Какво включват услугите за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Споделете ни детайлите по своя проект за изработка на онлайн магазин.

"Вниманието към детайлите е нещото, което отличава Пламен. Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше. Пламен ни консултираше с полезни съвети през цялото време и дори направи допълнителни проучвания, специфични за проекта, за да подобрим бизнеса. Също така смятам, че предаването на уебсайта бе изключително полезно и ясно."
Ophelia Mc'Leod
Вили за гости "Елмона"

Безплатна консултация

Обадете или изпратете запитване за безплатна консултация по Вашия проект.

Технология, която използваме за
изработка на онлайн магазин

Технологиите, които използваме за изработката на онлайн магазин, са WordPress и WooCommerce. Научете повече за тях по-долу.

Какво прави WordPress и WooCommerce подходящ избор за Вашия онлайн магазин?

Лесна за използване система за управление на съдържанието, която не изисква предварително обучение или технически знания.

От лични блогове с по една страница до магазини за електронна търговия с хиляди отделни продуктови страници, WordPress може да изгради всичко.

WordPress има вградени SEO параметри, което прави Вашият онлайн магазин добре настроен за търсещите машини.

Висока производителност, която не се ограничава от броя на страниците, разширенията или трафика. Има причина една четвърт от интернет да използва WordPress.

WordPress е 100% персонализирана CMS платформа. Помага на потребителите да усъвършенстват външния вид и усещането на уебсайта си според всеки предварително зададен стил, който желаят.

WordPress и WooCommerce - Услуги за изработка на онлайн магазин във Велико Търново и страната - Project Yordanov

Защо да изберете Project Yordanov за развитието на Вашия бизнес онлайн?

Защо да изберете Project Yordanov
за развитието на Вашия бизнес онлайн?

Автентичен подход - Project Yordanov

Автентичен подход

Фокусирам се върху спечелването на всеки клиент, но най-вече на Вашето доверие към мен.

100% собствена изработка

Когато работите с мен, знаете, че подкрепяте един истински талант и получавате 100% качество на изработка.

Репутация за успех - Project Yordanov

Репутация за успех

След стотици прекарани часове предоставяйки уеб дизайн услуги, се гордея с репутацията си за успех.

Какво казват клиентите за
Project Yordanov

Какво казват клиентите за Project Yordanov

Вашият успех е моята крайна цел. Толкова е просто. Вижте какво споделиха някои от миналите клиенти на Project Yordanov за нашата съвместна работа заедно.

"Мога горещо да препоръчам Пламен."

"Наех Пламен да разработи и администрира уебсайта на нашата организация, Българска асоциация на мрежовите академии, преди три години. За този период той се доказа не само като експерт в работата си, но и като изключително отговорен, точен и надежден. Мога горещо да препоръчам Пламен."
Теодора Борисова
Председател, БАМА

"...непрекъснато се стреми да ви помогне да развиете бизнеса си."

"Вече повече от 1 година работя с Пламен. Много съм доволен от работата му. Той е в състояние да помогне с различни задачи за разработка, свързани с WooCommerce и Shopify. Има добро око за дизайн, решава проблеми и непрекъснато се стреми да се подобри и да ви помогне да развиете бизнеса си. Ако искате някой, който ще приложи критично мислене и ще реши вашите проблеми с WooCommerce и Shopify, препоръчвам да наемете Plamen."
Ерослав Георгиев
CEO, Wolf Media Digital

"Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше."

"Вниманието към детайлите е нещото, което отличава Пламен. Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше. Пламен ни консултираше с полезни съвети през цялото време и дори направи допълнителни проучвания, специфични за проекта, за да подобрим бизнеса. Също така смятам, че предаването на уебсайта бе изключително полезно и ясно."
Ophelia Mc’Leod
Вили за гости "Елмона"

Искате да се свържете с мен?

Запитване за изработка на онлайн магазин.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите своето запитване. Очаквам с нетърпение да науча повече за вас, вашата организация и как мога да ви помогна да постигнете още по-голям успех. 

Очаквайте обратна връзка от мен до само няколко часа.

Не искате да чакате?

Позвънете ми директно, за да обсъдим заедно детайлите по Вашия проект.
Социални мрежи
Scroll to Top