ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Научете от първо лице какво означава да работим заедно

Вашият успех е нашата крайна цел. Толкова е просто. Вижте какво споделиха някои от миналите клиенти на Project Yordanov за нашата съвместна работа заедно.
Начало / Отзиви

БАМА

Фирмен уебсайт

Официален представител на Cisco

"Наех Пламен да разработи и администрира уебсайта на нашата организация, Българска асоциация на мрежовите академии, преди три години. За този период той се доказа не само като експерт в работата си, но и като изключително отговорен, точен и надежден. Мога горещо да препоръчам Пламен."
Теодора Борисова
Председател, БАМА

CoolTravel

Фирмен уебсайт

Студентски бригади
"Работихме с Пламен за ре-дизайна на основния ни уебсайт. Беше ни много трудно да качваме ново съдържание на сайта. Нашите посетители се затрудняваха да търсят каквито и да било предложения за работа, които имахме за тях. Пламен ни помогна по всякакъв възможен начин, като създаде система, която сега работи без проблем. Повече от доволни сме от работата му. Препоръчвам го за всеки тип проект."
Боян Гаджев
Мениджър, Cool Travel

Wolf Media Digital

Фирмен уебсайт

Агенция за дигитален маркетинг
"Вече повече от 1 година работя с Пламен. Много съм доволен от работата му. Той е в състояние да помогне с различни задачи за разработка, свързани с WooCommerce и Shopify. Има добро око за дизайн, решава проблеми и непрекъснато се стреми да се подобри и да ви помогне да развиете бизнеса си. Ако искате някой, който ще приложи критично мислене и ще реши вашите проблеми с WooCommerce и Shopify, препоръчвам да наемете Plamen."
Ерослав Георгиев
CEO, Wolf Media Digital
BLKNWear logo

BLKN Wear

Онлайн магазин

Бранд за дрехи и аксесоари
"Харесва ми, че реагираш бързо и истински вникваш в това, което се опитваме да направим. Винаги си на линия и, като цяло, компетентно се справяш със всяка задача! В България има прекалено малко хора на които може да разчиташ да са професионалисти и да имаш доверие.. а ти си точно такъв човек с който съм спокоен да работя и че работата ще се свърши както трябва!"
Стратимир Георгиев
BLKN WEAR
J1 HotSpot Logo

J1 HotSpot

Фирмен уебсайт

Студентски туристически център
„Коректност, отговорност, професионализъм, бърза комуникация. Малко хората, които притежават гореизброените качества. Удоволствие е да се работи с Пламен.“
Боян Гаджев
Мениджър, J1HotSpot
Санивет лого - Клиенти - Project Yordanov

Санивет

Фирмен уебсайт

Ветеринарна клиника
"Лесна комуникация, честен и търпелив. Пламен бързо изпълнява поетите ангажименти. Определено знае какво прави."
д-р Галин Гунчев
Главен ветеринар

ЦПО "Royal"

Фирмен уебсайт

Професионален обучителен център
"При първоначалният разговор разбрах, че Пламен е отговорен и приема всяка работа присърце. Задълбочените познания, опита в сферата, креативното мислене и не на последно място съобразяването с желанията на клиента, направихме удобен и функционален фирмен уеб сайт, за който съм много благодарна на Пламен."
Радост Янкова
Управител, Обучителен център "Royal"
Вили Елмона Logo

Вили „Елмона“

Фирмен уебсайт

Къщи за гости
"Вниманието към детайлите е нещото, което отличава Пламен. Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше. Пламен ни консултираше с полезни съвети през цялото време и дори направи допълнителни проучвания, специфични за проекта, за да подобрим бизнеса. Също така смятам, че предаването на уебсайта бе изключително полезно и ясно."
Ophelia Mc’Leod
Вили за гости "Елмона"
Интелекти Logo

ИнтелектИ

Фирмен уебсайт

Езикова и IT академия, ЦПО
„Хареса ми това, че се работи лесно. Комуникацията върви гладко, което е доста важно, за да може да се постигне крайният резултат.“
Емил Димитров
Специалист Координатор IT, Интелекти
Vitalis Logo

Виталис

Фирмен уебсайт

Медицинска практика
„Вършиш работа. На моменти перфектна, но винаги много-добра. Комуникативен и креативен си. И търпелив. Ти си професионалист, който ме изтърпя. Това те прави професионалист на степен 2.“
д-р Емил Кьорчев
Vitalis
GEC Bulgaria Logo

GEC Bulgaria

Фирмен уебсайт

Students Exchange Programs in US
„Great quality of the website - easy to navigate, great design. Fast response from you and fast to make changes when I need them.“
Александър Керезов
GEC Bulgaria
Ariete Bulgaria Logo - Project Yordanov

Ariete Bulgaria

Фирмен уебсайт

Онлайн магазин за електротехника
"Отлична визия за финалния продукт, бърза и качествена работа. Професионално отношение във всеки аспект! Бих препоръчал Пламен на всеки мой приятел заради качествената работа на страхотни цени."
Димитър Шиков
CEO, Ariete Bulgaria
Crystal Nails Logo - Клиенти - Project Yordanov

Crystal Nails Bulgaria

Онлайн магазин

Официален представител на Crystal Nails USA
„Благодарни сме за отзивчивостта, бързото и навременно реагиране при всякакви въпроси и желания!! С атрактивното и модерно мислене, ни помогна да създадем прекрасен сайт! Бихме препоръчали Пламен, заради бързата и качествена работа, както и за това, че винаги можем да разчитаме на услугите му.“
Севда Златева
Crystal Nails Bulgaria
Life's Great Logo

Life's Great

Онлайн магазин

Естонски бранд за дрехи
"Plamen is proactive and fast to react any issues. He can surely be trusted with any WordPress project. He's working fast and provides great value - cost/quality."
Oskar Koha
Life's Great
VIPN2O Logo

VIP N2O

Онлайн магазин

Балони с райски газ
"Много любезен, добър и учтив. Винаги реагира бързо и отговорно."
Памела Стратева
VIP N2O
Еклипс Лого - Ветеринарна клиника - Project Yordanov

Еклипс

Фирмен уебсайт

Ветеринарна клиника
"Имате много добра индивидуална концепция при изработката на уебсайт. Винаги сте на разположение и с желание да работите в екип с клиентите. Уебсайта води нови клиенти и по-голямо доверие в нашата организация. Изключително доволни сме от работата ви!"
Д-р Ивелина Иринкова
Ветеринарна клиника "Еклипс"

МединаВет

Фирмен уебсайт

Ветеринарна клиника
"Отличното обслужване и чудесният краен резултат! Бих ви препоръчал на приятен заради гъвкавостта при работата с вас и професионалното ви отношение! Всички наши желания бяха изпълнени и надминаха нашите очаквания. Бих Ви препоръчал на всеки, който има нужда от модерен и практичен уебсайт."
Здравко Димитров
Ветеринарна клиника "МединаВет"

Био Активити

Фирмен уебсайт

Вносител на 100% натурални и био-активни продукти

"Наехме Пламен да разработи нашият сайт. Изключително внимателен към детайлите. Много полезни съвети. Бърза и ясна комуникация. Сайта е много изпипан, изчистен, стилен и със страшно добър юзър интерфейс. Пламен е много коректен и точен професионалист. Много креативен и находчив. Работа която свърши за нас е повече от перфектна."
Петя Колева
Собственик, Био Активити

Академия "RDM"

Фирмен уебсайт

Академия за финанси, счетоводство, право и други
"Пламен притежава чувство за отговорност и коректност в работа си. Ние сме спокойни, защото разчитаме на него за подръжката на сайта - за нас това е най-важно. На Пламен разчитаме и за консултации и компетентно мнение за неща , които искаме да променим или подобрим в сайта ни. Нещо друго много ценно за нас - реагира своевременно във всеки един момент, когато е необходимо."
Радомира Иванова
Управител

Искате да се свържете с мен?

Запитване за уеб-дизайн услуги.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите своето запитване. Очаквам с нетърпение да науча повече за вас, вашата организация и как мога да ви помогна да постигнете още по-голям успех. 

Очаквайте обратна връзка от мен до само няколко часа.

Не искате да чакате?

Позвънете ми директно, за да обсъдим заедно детайлите по Вашия проект.
Социални мрежи
Scroll to Top