ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Научете от първо лице какво означава да работим заедно

Вашият успех е нашата крайна цел. Толкова е просто. Вижте какво споделиха някои от миналите клиенти на Project Yordanov за нашата съвместна работа заедно.
Начало / Отзиви

БАМА

Фирмен уебсайт

Официален представител на Cisco

"Наех Пламен да разработи и администрира уебсайта на нашата организация, Българска асоциация на мрежовите академии, преди три години. За този период той се доказа не само като експерт в работата си, но и като изключително отговорен, точен и надежден служител. Мога горещо да препоръчам Пламен на всички негови потенциални клиенти."
Теодора Борисова
Председател, БАМА

CoolTravel

Фирмен уебсайт

Студентски бригади
"Работихме с Пламен за ре-дизайна на основния ни уебсайт. Беше ни много трудно да качваме ново съдържание на сайта. Нашите посетители се затрудняваха да търсят каквито и да било предложения за работа, които имахме за тях. Пламен ни помогна по всякакъв възможен начин, като създаде система, която сега работи без проблем. Повече от доволни сме от работата му. Препоръчвам го за всеки тип проект."
Боян Гаджев
Мениджър, Cool Travel

Wolf Media Digital

Фирмен уебсайт

Агенция за дигитален маркетинг
"Вече повече от 1 година работя с Пламен. Много съм доволен от работата му. Той е в състояние да помогне с различни задачи за разработка, свързани с WooCommerce и Shopify. Има добро око за дизайн, решава проблеми и непрекъснато се стреми да се подобри и да ви помогне да развиете бизнеса си. Ако искате някой, който ще приложи критично мислене и ще реши вашите проблеми с WooCommerce и Shopify, препоръчвам да наемете Plamen."
Ерослав Георгиев
CEO, Wolf Media Digital

BLKN Wear

Онлайн магазин

Бранд за дрехи и аксесоари
"Харесва ми, че реагираш бързо и истински вникваш в това, което се опитваме да направим. Винаги си на линия и, като цяло, компетентно се справяш със всяка задача! В България има прекалено малко хора на които може да разчиташ да са професионалисти и да имаш доверие.. а ти си точно такъв човек с който съм спокоен да работя и че работата ще се свърши както трябва!"
Стратимир Георгиев
BLKN WEAR

J1 HotSpot

Фирмен уебсайт

Студентски туристически център
„Коректност, отговорност, професионализъм, бърза комуникация. Малко хората, които притежават гореизброените качества. Удоволствие е да се работи с Пламен.“
Боян Гаджев
Мениджър, J1HotSpot

Санивет

Фирмен уебсайт

Ветеринарна клиника
"Лесна комуникация, честен и търпелив. Пламен бързо изпълнява поетите ангажименти. Определено знае какво прави."
д-р Галин Гунчев
Главен ветеринар

ЦПО "Royal"

Фирмен уебсайт

Професионален обучителен център
"При първоначалният разговор разбрах, че Пламен е отговорен и приема всяка работа присърце. Задълбочените познания, опита в сферата, креативното мислене и не на последно място съобразяването с желанията на клиента, направихме удобен и функционален фирмен уеб сайт, за който съм много благодарна на Пламен."
Радост Янкова
Управител, Обучителен център "Royal"

Вили „Елмона“

Фирмен уебсайт

Къщи за гости
"Вниманието към детайлите е нещото, което отличава Пламен. Той надмина нашите очаквания и изпълни най-доброто от това, което се изискваше. Пламен ни консултираше с полезни съвети през цялото време и дори направи допълнителни проучвания, специфични за проекта, за да подобрим бизнеса. Също така смятам, че предаването на уебсайта бе изключително полезно и ясно."
Ophelia Mc’Leod
Вили за гости "Елмона"

ИнтелектИ

Фирмен уебсайт

Езикова и IT академия, ЦПО
„Хареса ми това, че се работи лесно. Комуникацията върви гладко, което е доста важно, за да може да се постигне крайният резултат.“
Емил Димитров
Специалист Координатор IT, Интелекти

Виталис

Фирмен уебсайт

Медицинска практика
„Вършиш работа. На моменти перфектна, но винаги много-добра. Комуникативен и креативен си. И търпелив. Ти си професионалист, който ме изтърпя. Това те прави професионалист на степен 2.“
д-р Емил Кьорчев
Vitalis

GEC Bulgaria

Фирмен уебсайт

Students Exchange Programs in US
„Great quality of the website - easy to navigate, great design. Fast response from you and fast to make changes when I need them.“
Александър Керезов
GEC Bulgaria

Ariete Bulgaria

Фирмен уебсайт

Онлайн магазин за електротехника
"Отлична визия за финалния продукт, бърза и качествена работа. Професионално отношение във всеки аспект! Бих препоръчал Пламен на всеки мой приятел заради качествената работа на страхотни цени."
Димитър Шиков
CEO, Ariete Bulgaria

Life's Great

Онлайн магазин

Естонски бранд за дрехи
"Plamen is proactive and fast to react any issues. He can surely be trusted with any WordPress project. He's working fast and provides great value - cost/quality."
Oskar Koha
Life's Great

Искате да се свържете с мен?

Запитване за уеб-дизайн услуги.

Използвайте формата по-долу, за да изпратите своето запитване. Очаквам с нетърпение да науча повече за вас, вашата организация и как мога да ви помогна да постигнете още по-голям успех. 

Очаквайте обратна връзка от мен до само няколко часа.

Не искате да чакате?

Позвънете ми директно, за да обсъдим заедно детайлите по Вашия проект.
Социални мрежи
Scroll to Top